EGE POS Online Shopping
EGE Group   EGE Shop Build   EGE Computers   EGE Toner
 
networks_btn1   networks_btn2   networks_btn3   networks_btn4   networks_btn5
EGE POS
 
Начало   За нас   Продукти   Услуги   Сервиз   За фирми   Галерия   Контакти   Онлайн магазин  
 

Касови апаратиПортфолиото от продукти на EGE POS се състои от висококачествени артикули на известни и уважавани марки, които помагат на клиентите да изградят и повишат ефективността, производителността, сигурността и надеждността на своя бизнес. Фирмата залага на богатото разнообразие, качеството, близкия контакт с клиентите и популяризирането на необичайни артикули, които рядко може да се открият на друго място.

EGE POS предлага на своите клиенти решения, произведени от водещи световни корпорации, като Datalogic Group, Motorola, Dibal, Honeywell Scanning & Mobility, AURES Group, Zebra Technologies, Intermec Inc., PrehKeyTec, TVS, Avaya, Cisco Systems, Inc., Citizen Systems, PRINTEX, CITAQ CO., LTD., Dell, Super Micro Computer, Western Digital Corporation, Seagate Technology LLC, MESSOA Technologies Inc., PowerTech Electronics Co., Ltd., DynaColor, Inc., FUJINON, Brand-Rex, TP-LINK Technologies Co., Ltd., ZyXEL Communications Corp., R&M и много други.

 
Най-новите технологии, авангардни продукти и решения.
 
 
    Настолни касови апарати

Настолните касови апарати са подходящи за обслужване на клиенти и за финансова отчетност в магазини, ресторанти, хотели, заведения за бързо хранене, здравни заведения, аптеки и всякакви други видове търговски обекти.

 
    Компактни касови апарати

Компактните касови апарати са подходящи за обекти където свободното място е от изключително значение. Този вид касови апарати са идеално решение за малки хранителни и нехранителни магазини като спестяват пространство на работното място.

 
    Мобилни касови апарати

Мобилните касови апарати са изключително подходящи за разносна търговия, работа в преместваеми търговски обекти, като сергии и щандове, заведения за бързо хранене, куриерски услугу и общопрактикуващи лекари.

 

ВажноПредлаганите касови апарати са съобразени с изискванията на българското финансово законодателство и отговарят изцяло на изискванията от наредба Н-18, издадена от министерството на финансите.

Предназначени за отчитане на оборотите от продажби на стоки и услуги, касовите апарати осъществяват връзка със сървъра на НАП, посредством вграден GPRS модул или външен данъчен терминал.

Наличните модели са подходящи за обслужване на клиенти и за финансова отчетност в магазини, ресторанти, хотели, разносна търговия, заведения за бързо хранене, куриерски услугу, здравни заведения, аптеки и всякакви други видове търговски обекти.

 
 
 
Баркод системи
POS терминали
POS принтери
POS монитори
POS клавиатури
Касови апарати
Фискални принтери
Етикетни баркод принтери
Мобилни терминали
Електронни везни
Сейфове
Банкнотоброячни машини Маркиращи клещи
Аксесоари
Софтуер
Консумативи
IT продукти
Системи за сигурност
    Начало
За нас
Продукти
Услуги
Сервиз
За фирми
Галерия
Контакти
Онлайн магазин
    EGE Group
EGE Shop Build
EGE Computers
EGE Toner
  EGE POS
София
ж.к Младост 4 бл. 460 A
Комплекс
City of Fountains
+359(0)24164121
+359(0)894103910
sales@egegroup.eu
  Шумен
бул. Ришки проход 20
+359(0)54892070
+359(0)899121010
office@egegroup.eu