EGE POS Online Shopping
EGE Group   EGE Shop Build   EGE Computers   EGE Toner
 
networks_btn1   networks_btn2   networks_btn3   networks_btn4   networks_btn5
EGE POS
 
Начало   За нас   Продукти   Услуги   Сервиз   За фирми   Галерия   Контакти   Онлайн магазин  
 

Електронни везниПортфолиото от продукти на EGE POS се състои от висококачествени артикули на известни и уважавани марки, които помагат на клиентите да изградят и повишат ефективността, производителността, сигурността и надеждността на своя бизнес. Фирмата залага на богатото разнообразие, качеството, близкия контакт с клиентите и популяризирането на необичайни артикули, които рядко може да се открият на друго място.

EGE POS предлага на своите клиенти решения, произведени от водещи световни корпорации, като Datalogic Group, Motorola, Dibal, Honeywell Scanning & Mobility, AURES Group, Zebra Technologies, Intermec Inc., PrehKeyTec, TVS, Avaya, Cisco Systems, Inc., Citizen Systems, PRINTEX, CITAQ CO., LTD., Dell, Super Micro Computer, Western Digital Corporation, Seagate Technology LLC, MESSOA Technologies Inc., PowerTech Electronics Co., Ltd., DynaColor, Inc., FUJINON, Brand-Rex, TP-LINK Technologies Co., Ltd., ZyXEL Communications Corp., R&M и много други.

 
Най-новите технологии, авангардни продукти и решения.
 
 
    Електронни везни

Електронните везни са измервателни уреди с висока прецизност, предназначени за измерване теглото на различни видове стоки и материали в различни видове търговски обекти, складове, пазари, лаборатории и производствени предприятия. При използването на електронни везни се елиминират субективните грешки характерни при работата с механични кантари. Този вид везни са бързи, точни и с лесно обслужване.

 
    Етикиращи везни

Етикиращите везни са прецизни и многофункционални измервателни устройства, предназначени за работа с оператор. Освен с прецизно измерване, този вид везни се отличават и с вграден висококачествен и бърз принтер за печат на етикети.
Етикиращите везни предлагат разширени комуникационни възможности за връзка с различни устройства. Тези везни са гъвкави и надеждни устройства, подходящи за всички видове търговски обекти.

 
    Платформени везни

Платформените везни са измервателни уреди с висока прецизност, предназначени за измерване теглото на различни видове стоки и материали в различни видове търговски обекти, складове, пазари, лаборатории и производствени предприятия. Този вид везни могат да се оборудват с измервателни индикатори според изискванията и нуждите на клиента.
Платформените везни с един датчик (разположен централно в средата на платформата) са евтино решение при което има ограничения в размерите на платформата и в максималния товар. При моделите с четири датчика (разположени в четирите ъгъла на платформата) няма ограничения в размерите на платформата и в максималния товар.

 
    Везни за вграждане

Везните за вграждане са прецизни измервателни устройства, подходящи за продажби на дребно където се изисква отлично сканиране съчетано с възможност за претегляне на стоки.

Предимства:

  • спестяват работно място;
  • липса на етикети;
  • позволяват да се елиминират кражбите;
  • компактност и защита;
  • ниски разходи на експлоатация.
 
 

DIBAL New 500 Range

 
 

High range scales, with label or receipt printer, and two 7" TFT Colour displays!

S-545 COLOUR Scales

 
 
 
Баркод системи
POS терминали
POS принтери
POS монитори
POS клавиатури
Касови апарати
Фискални принтери
Етикетни баркод принтери
Мобилни терминали
Електронни везни
Сейфове
Банкнотоброячни машини Маркиращи клещи
Аксесоари
Софтуер
Консумативи
IT продукти
Системи за сигурност
    Начало
За нас
Продукти
Услуги
Сервиз
За фирми
Галерия
Контакти
Онлайн магазин
    EGE Group
EGE Shop Build
EGE Computers
EGE Toner
  EGE POS
София
ж.к Младост 4 бл. 460 A
Комплекс
City of Fountains
+359(0)24164121
+359(0)894103910
sales@egegroup.eu
  Шумен
бул. Ришки проход 20
+359(0)54892070
+359(0)899121010
office@egegroup.eu